Tjänster Allt som rör avloppsrensning och slamsugning

Rörinspektion

Med modern kamerautrustning kan vi ta oss in i avloppsrör av varierande dimensioner för att dokumentera deras invändiga skick. Metoden är lämplig för att kartlägga sprickbildningar, rotangrepp och förskjutningar.

Läs mer om rörinspektion.

Slamsugning

Vi kan hjälpa till med att slamsuga dagvattenbrunnar och utför även sugning av olje- och fettavskiljare för industrier. Efter en slamsugning tar vi hand om att hantera avfallet på ett korrekt sätt.

Läs mer om slamsugning.

Högtrycksspolning

Vänd dig till oss när du behöver spola rören i exempelvis kök eller  badrum. Högtrycksspolning sker helt utan användning av kemikalier och kan både lösa upp stopp i avlopp och ta bort lukt och beläggningar.

Läs mer om högtrycksspolning.

Hos oss arbetar kunnig personal Hör av dig till oss för att få hjälp av ett kvalificerat företag!

Ta emot en kostnadsfri offert Vi skräddarsyr vårt arbete efter dina behov!

Fullt försäkrad spolfirma med F-skatt

Vi är registrerade för F-skatt så alla privatpersoner kan använda ROT-avdraget när vi utför arbeten i en fastighet som kunden äger och bor i. Tack vare skatteavdraget blir vårt pris för högtrycksspolning subventionerat med 30 % på våra arbetskostnader. Råder det några oklarheter kring om arbetet du vill anlita oss för är godkänt för ROT hjälper vi dig reda ut det. Givetvis är vi fullt försäkrade, har en heltäckande ansvarsförsäkring, personal som är certifierad för sitt arbete och många goda omdömen för stamspolning från tidigare kunder!

Vi har anlitat företaget upprepade gånger för att slamsuga och tömma vår dagvattenbrunn och har aldrig blivit missnöjda med vare sig bemötandet eller utförandet.

Torsten F Slamsugning av dagvattenbrunn

Köpte ett renoveringsobjekt i Sollentuna och behövde se över rörsystemen från grunden. Anlitade rörmokarna för att högtrycksspola alla avloppsrör och de arbetade metodiskt för att frigöra de igentäppta rören.

Kaj Högtrycksspolning villa

Ett envist återkommande stopp i vårt gamla kök drev oss till vansinne och vi anlitade därför företaget för att fixa felet. Det har inte kommit tillbaka sedan de var här och spolade rören så vi är nöjda!

Frida och Thomas Stopp i vasken