Högtrycksspolning Stockholm Anlita oss för en effektiv och miljövänlig avloppsspolning

Vi anlitas flitigt av både privatpersoner och företag för högtrycksspolning i Stockholm. När vi inleder ett arbete börjar vi alltid med att kontrollera vilket skick och vilka dimensioner rören har för att därefter välja ett tryck som inte skadar ledningarna. Våra spolbilar ger oss möjligheten att använda allt från 0-400 Bar.

Stopp i köksavlopp eller toaletten inträffar ofta oväntat och därför är vi även beredda att komma ut till kunder i allt från Järfälla och Bromma till Haninge under obekväma arbetstider för att så snabbt som möjligt se till att rören återfår sin optimala funktion.

Ta emot en offert inom 24 timmar Fyll i dina uppgifter så återkommer vi med ett förbehållslöst kostnadsförslag

Vanliga frågor Här hittar ni svar på några av de mest frekventa frågorna vi får om högtrycksspolning i Stockholm.

Det är rekommenderat att göra en högtrycksspolning med 7-10 års mellanrum för att undvika dyra reparationer. Vi kan hjälpa er göra en underhållsplan för er fastighet i Stockholm.
Du kan bland annat höra ett kluckande ljud, uppleva en dålig lukt eller lägga märke till en dålig avrinning. Om problemet fortgår kan en spolning vara nödvändig.
Vi debiterar ett fast pris per timme för högtrycksspolning i Stockholm. Välkommen att kontakta oss för att få en offert!
Nej, vi reglerar trycket för att rören inte skall ta skada under spolningen, som sker med hett vatten helt fritt från frätande kemikalier.

En trygg firma för högtrycksspolning i Stockholm

Med vårt arbete hoppas vi kunna hjälpa alla fastighetsägare till en mer bekymmersfri vardag. Vi vet att det är viktigt för de flesta kunder att på förhand veta vilket pris för avloppsrensning som kommer gälla, varför vi också utformar förbehållslösa offerter. Vid akuta stopp i avlopp ser vi gärna att du ringer till oss för att få information om vilken kostnad vi debiterar för att åtgärda problemet.

Spola rör regelbundet och spara pengar

Avloppen i en fastighet blir efter en tids användning igentäppta med både fett, hårrester och annat skräp som inte hör hemma i rören. På grund av det här kan den fria passagen bli begränsad vilket man bland annat kan se genom att vattenavrinningen blir sämre. Om man märker sådana problem är det viktigt att så snabbt som möjligt rengöra ledningarna genom en så kallad underhållsspolning. Syftet med en sådan är att säkerställa så rören är funktionsdugliga och inte får en förkortad livslängd.

Genom att regelbundet rensa avlopp från olja, fett och annat skräp minimeras både risken för att ett stopp uppstår och för vattenskador som är dyra att åtgärda. Vi hjälper alla fastighetsägare att hitta ett bra intervall för underhållsspolning, som man ofta rekommenderar bör göras vart 3-5 år. Som en bra spolfirma har vi alla de fordon som behövs för arbetet och kan därav erbjuda ett bra pris för högtrycksspolning, och vi arbetar alltid med målsättningen att förlänga stammarnas livslängd genom att utföra ett noggrant arbete.

En erfaren och miljömedveten aktör Fullt försäkrade och certifierade

Högtrycksspolning är det absolut mest miljövänliga sättet att rengöra avlopp på, oavsett om arbetet sker i förebyggande syfte eller för att åtgärda ett redan uppkommet problem. Eftersom inga kemikalier används släpps heller inget restavfall ut i naturen förutom det vatten som används vid spolningen. Som kund hos oss kan du känna dig trygg med att arbetet genomförs på ett sätt som följer branschstandard och vi har en komplett ansvarsförsäkring om olyckan mot förmodan skulle vara framme.

Omdömen om stamspolning från tidigare kunder Vi riktar ett stort tack till alla som tagit sig tid att ge en recension!

Föreningen anlitade företaget för att göra högtrycksspolning i en del lägenheter samt i tvättstugan. Arbetet sköttes bra och offerten var tydlig. Uppskattade att de tog sig till Uppsala för arbetet.

BRF Skogsliden Högtrycksspolning

Hade spolat ner för mycket papper i toan så rören blev igentäppta. Firman kom på besök till Lidingö och gjord en avloppsrensning sent en fredagkväll så jag är glad för den snabba hjälpen.

Tim L. Stopp i toan

Jag hade slarvat med underhållsspolning i min lägenhet och fick ett totalstopp i vasken som hade kunnat resultera i en rejäl översvämning, men företaget rengjorde rören så att proppen försvann.

Annika Avloppsrensning i kök