Stamspolning Stockholm pris? Ta emot en kostnadsfri offert inom 24 timmar

Begär ett pris för stamspolning Fyll i offertförfrågan så återkommer vi inom en arbetsdag

Genom att skicka in en förfrågan om kostnad för stamspolning eller högtrycksspolning får du snabbt veta vad arbetet i din fastighet skulle komma att kosta. När du kontaktar oss får du gärna så ingående som möjligt berätta vad det är du behöver vår hjälp med. Den offert du tar emot från oss är alltid förbehållslös och du får jämföra den mot eventuella andra kostnadsförslag i lugn och ro innan du bestämmer dig för om du vill gå vidare med vårt erbjudande eller inte.

  • Privatpersoner kan använda sina ROT-avdrag
  • Offerten skickas inom 24 timmar
  • Vi har en transparent prissättning
  • Våra priser för slamsugning är bland de lägsta på marknaden

För oss är det viktigt att du som är vår kunder känner dig helt trygg med vårt arbete. Vi diskuterar gärna vad som behöver göras på förhand och berättar hur vi på ett effektivt sätt kan tillgodose dina behov. Om du, efter att du har tagit emot en offert med pris för avloppsrensning eller rörinspektion, väljer att gå vidare med vårt samarbete kommer vi överens om en lämplig dag för arbetet. Tack vare våra spolbilar, kunskap och vilja att alltid erbjuda en felfri kundservice är vi säkra på att du kommer bli nöjd när du anlitar oss för avloppsunderhåll!

Omdömen från våra tidigare kunder Vi tackar för alla fina recensioner

Tusen tack för ett väl utfört arbete i vår lägenhet! Vi har så länge haft en dålig lukt i duschen, men den är spårlöst försvunnen efter att ni besökte oss.

Emilia och Björn Spolning av avlopp

Hade dålig vattenavrinning i badrummet och hade testat både kaustiksoda och bikarbonat utan framgång. Anlitade företaget för att spola rent och problemet var som bortblåst.

Fanny R. Avloppsrensning badrum

Köpte en gammal fastighet i Huddinge utan kompletta ritningar över avloppssystemet. Företaget gjorde en rörinspektion och kartlade hur rören är dragna och jag fick all information jag behövde.

Göran Rörinspektion

Fullt försäkrade och certifierade Att anlita oss är ett tryggt val för er stamspolning i Stockholm