Rörinspektion Stockholm Vi kan filma avlopp i alla fastigheter

Vi erbjuder en rörinspektör som kan filma allt från avloppsrör, dagvattenledningar och dräneringsrör till brunnar. Det går utmärkt att ta kontakt med oss både när ärendet är brådskande och när du vill boka in ett planerat besök.

Genom att föra in en kamera i avlopp av olika slag är det möjligt att få en tydlig överblick av rörens skick och funktionalitet. Den utrustning vi använder är smidig och lätthanterlig och erbjuder oss att filma rör i alla storlekar. Det inspelade materialet får du som kund enkelt tillgång till via internet.

Begär en kostnadsfri offert Vi återkommer med ett prisförslag inom 24 timmar

Vanliga frågor Några av de vanligaste frågorna vi får om kamerainspektion

Ja, det kan vi, bland annat i Stockholm, Tyresö och Nacka. En sådan rörinspektion sker med en kamera som på ett smidigt sätt kan kartlägga hur ledningarna är dragna.
Den kostnad du får betala för en rörinspektion i Stockholm utgår från hur lång tid arbetet tar. Vi har en fast prislista per timme och informerar gärna mer om förväntad kostnad när du kontaktar oss.
Det material vi spelar in vid en rörinspektion kan användas i försäkringsärenden och vi har själva erfarenhet av att arbeta på uppdrag av försäkringsbolag.
Med vår utrustning finns det ingen risk för att ledningarna kommer skadas. Vi anpassar alltid vårt val av kamera efter fastigheten.

Rörinspektion i Stockholm med komplett dokumentation

Det arbete som vår rörinspektör gör kommer både dokumenteras i form av film och ligga som grund för ett protokoll i vilket alla eventuella skador och brister framgår. För det arbete vi gör debiterar vi ett pris per timme, och det kostnadsförslag du kan ta emot är självklart förbehållslöst och förbinder dig inte till att anlita oss.

Kamerainspektion vid försäljningar, sprickbildningar och förskjutningar

En avloppsfilmning kan vara av nytta vid flertalet tillfällen eftersom den avslöjar hur ledningarna ser ut inuti. Vid en bostadsförsäljning kan det filmade materialet visa dolda fel, som bådar för en trygghet såväl för köpare som säljare. Vi anlitas också av kunder som har problem med envisa stopp i sina avlopp och i de fallen kan det inspelade materialet berätta var orsaken till problemet ligger. Vår rörinspektör ger naturligtvis också tips på vilka åtgärder som kan avhjälpa sådana problem efter att vi inspekterat rören.

När man gör en rörfilmning vet man aldrig vad kameran kommer hitta. Det allra vanligaste är att man märker sprickbildningar, föremål som fastnat och angrepp av rötter. Avloppsfilmning kan också göras i samband med en nybyggnation, stambyte eller relining. Vi tar oss an alla dessa uppdrag och erbjuder alltid ett bra pris för att filma avlopp med utrustning som vi styr för hand. Alla inspektioner vi gör sker enligt fastighetsmanualen T25:2012 samt enligt handboken P93 när vi filmar ledningar i marken.

Auktoriserade rörinspektörer Vi har heltäckande försäkringar

Vi är medlemmar i STVF vilket innebär att våra rörinspektörer är utbildade och certifierade. Det bådar även för att det inspelade materialet kommer uppfylla nödvändiga kriterier och vara av en hög kvalitet. Som företag innehar vi naturligtvis en heltäckande ansvarsförsäkring och är registrerade för F-skatt. Om du har några frågor kring att filma avloppsrör är du välkommen att ta kontakt med oss så kan vi komma med råd och boka in ett inspektionstillfälle när det är behövligt!

Omdömen om rörinspektion från tidigare kunder Tack till våra kunder för fina omdömen!

Köpte en äldre fastighet utan kompletta ritningar över ledningssystemet. Fick hjälp av företaget med en rörinspektion som klargjorde hur alla rör var dragna.

Henning G. TV-inspektion

Ett strålande bemötande och ett enkelt arbetsförlopp är vad de här rörinspektörerna bjuder på! Vi fick en noggrann dokumentation över de skador som hittades i fastigheten.

Line och Tom Kamerainspektion

Företaget hjälpte oss hitta orsaken till en fuktskada i badrummet och vi hade nytta av filmen i kontakt med vårt försäkringsbolag. Vi kan rekommendera dem till alla!

Anders och Johanna Rörinspektion