Om oss En väletablerad spolfirma i Stockholm

Vårt företag har en erfarenhet av stamspolning i Stockholm som sträcker sig över tio år tillbaka i tiden. Det har gjort det möjligt för oss att kunna anpassa vårt arbete så att hela arbetsförloppet skall ske så smidigt som möjligt för våra kunder, från en första kontakt till dess att vi avslutar projektet.

För att kunna verka som en trygg aktör inom spoltjänst i Stockholm anställer vi enbart personal som är certifierad för vår verksamhet. Det är inte bara en säkerhet för er som är kunder utan även en ett sätt för oss att kunna kontinuerligt kvalitetsgranska vårt eget arbete och vårt tjänsteutbud. Företaget är även auktoriserat av Säker Vatten och ISO-certifierat enligt 9001 och 14001.

Rådgivning och tidsbokning Kontakta våra trevliga medarbetare

Behörig och certifierad personal

Tveka inte att ta kontakt med mig och mina medarbetare om du har några frågor, vill boka in ett arbete eller få veta mer om vår verksamhet!

Johanna Stenstedt Kundansvarig

En av fördelarna med att vända sig till oss när en rörinspektion, slamsugning eller stamspolning är behövlig är att vi har en fordonspark som gör det möjligt för oss att anpassa vår utrustning efter de faktiska behov som föreligger. För det har vi fått många bra omdömen som spolfirma eftersom det gör det möjligt för oss att utföra arbeten som är mer krävande, till exempel vid tömning av dagvattenbrunn som är placerad nära fastigheter.

Vi är ett företag med många återkommande nöjda kunder och kan utöver att göra en stamspolning i Stockholm också bistå med vår kunskap när du har återkommande stopp i toaletten och behöver filma avloppen. Oavsett varför du väljer att anlita oss kan du vara säker på att vi löser problemet!

En spolfirma i Stockholm med erfarenhet

Den tekniska utvecklingen går snabbt framåt och det är något vi väljer att ta vara på i vår verksamhet. Vi vidareutbildar kontinuerligt vår personal när nya arbetsmetoder fått fäste och är utöver det också ett företag som väljer att investera i utrustning som håller en hög kvalitet. Det gör vi bland annat genom att uppdatera vår fordonspark när det är nödvändigt för att på det sättet alltid ha tillgång till de bästa och mest flexibla spolbilarna som finns.

Vi är fullt försäkrade och behöriga för vårt område Våra försäkringar, samarbetspartners och certifikat